Olvasási idő: < 1 minute
Hol zajlanak a személyes találkozók?

A személyes találkozók, akár pénzügyi tanácsadás, akár coaching ülés, Budapesten, a XI. Bartók Béla út 79. Félemelet 8 – CosmicLatte irodában zajlanak.

Ha online szeretném felvenni Veled a kapcsolatot, hogy tegyem?

Erre több lehetőséged van:

  • írsz egy e-mail a kapcsolat@papsztkriszta.com címre, vagy a kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével,
  • az időpontfoglalás menüpont alatt kiválasztod a Neked megfelelő, szabad időpontot a jelentkezési formulán megadod a kiválasztott időt és minden adatodat. Visszaigazoló e-mailt fogsz kapni tőlem.
  • felhívsz telefonon. Ha ezt a módot választod, kérlek, számkijelzéssel hívj. Ha ügyfelem van, workshopot, tréninget tartok, nem veszem fel a telefont, de visszahívlak, amint tudlak.
  • Belentkezel a “virtuális irodába”, azaz felveszed velem skypeon a kapcsolatot. Ezt teheted itt a weboldal jobb oldalsávban található skype-ikon megnyomásával, vagy egyszerűen megkeresed a “Pénzügyitanoda”-t skypeon. Ha ezt a módot választod, kérlek, írj néhány sort: mutatkozz be, írd le, miben lehetek a segítségedre, tanácsadásra, coachingra, vagy a mentorálásra van szükséged.
Mennyi ideig tart egy tanácsadás?

A tanácsadás alap időegysége 1 óra (60 perc), akár online akár személyesen találkozunk.

Mi van, ha a tanácsadáson nem jut eszembe minden, amire kíváncsi vagyok?

Kérlek, a tanácsadás előtt készülj fel, írd össze a kérdéseidet. A tanácsadáson elhangzottakkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet pedig e-mailben teheted fel a tanácsadást követő 14 napban.

Kuponom van, hogyan tudom felhasználni?

A jelentkezési formulán add meg a kuponkódot.

Ha meglepetésként kaptad tőlem, akkor 15 napon belül használhatod fel.

Ha egyéb más módon kaptad a kupont, akkor az adott kupon felhasználási idejéig.

A tanácsadás, coaching díját milyen módon kell megfizetnem?

Ha személyesen találkozunk, akkor készpénzben a tanácsadás, coaching végén, alkalmanként.

Ha online zajlik a tanácsadás, coaching, akkor a jelentkezést követően, átutalással a visszaigazoló levélben található bankszámlára.

Kapok számlát a szolgáltatásról?

Természetesen, minden esetben adok számlát, a szolgáltatás megnevezésével.

Milyen feltételekkel mondhatom le a tanácsadást, coaching-ülést?

Alakulhat úgy az élet, hogy az előre egyeztetett, számodra fenntartott időpont mégsem felel meg Neked. Ebben az esetben, kérlek, a kedd – pénteki napokra megbeszélt találkozó előtt legkésőbb 24 órával, ha pedig a találkozónk hétfői napra esik, akkor előtte péntekig  a kapcsolat@papsztkriszta.com címre küldött e-mailben mond le a találkozót. Ha nem lemondani, de más időpontra áttenni szeretnéd a találkozónkat, a fentiek szerint írd meg e-mailben, vagy hívj telefonon. Amennyiben ezt nem teszed meg a munkadíj kiszámlázásra kerül részedre.

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.