Események betöltése

Korábbi Események

Események Search and Views Navigation

Esemény Views Navigation

október 2018

VOB2 – Vállalkozás indító Online Bootcamp 7. LIVE

október 8 @ 18:00 - 20:00
ONLINE – a saját foteled
29.990Ft

A 2. Vállalkozás indító Online Bootcamp egy 10 részes LIVE videokurzus, videotanfolyam, amely segít, hogy átgondoltan indíts vállalkozást. Ez az alkalom a kurzus 7. LIVE adása, amelyben megtudod, hogyan készíthetsz hiteles, meggyőző és megnyugtató dokumentumokat a potenciális befektetők, illetve a döntéshozók megnyerésére.

Tudj meg többet »

Vállalkozás indító workshop – Budapest

október 9 @ 09:00 - 17:00
Workshop Stúdió – Budapest, XII. Németvölgyi út 5.
Budapest, Budapest 1126 Magyarország
+ Google Térkép
29.500Ft

A VÁLLALKOZÁS INDÍTÓ WORKSHOPON végig vesszük a vállalkozás indításához és sikeres üzemeltetéséhez szükséges 10 LEGFONTOSABB LÉPÉST, területet. Sokan indítanak vállalkozást, de a statisztikák szerint a kezdő vállalkozások nagy része mielőtt megünnepelné az 5. születésnapját megszűnik. Hogy a Te vállalkozásod túlélje a “halálvölgyet”, ismerd meg azokat a területeket, amelyeken a siker múlik. TELJES TEMATIKA - ÓRAREND: Érkezés (9:00) után elfoglalod a helyed, kapsz egy kinyomtatott munkafüzetet. Íróeszközt biztosítunk, de ha szeretsz színeket használni a jegyzeteléshez, akkor színes tollakat hozz magaddal. LÉPÉSRŐL…

Tudj meg többet »

VOB2 – Vállalkozás indító Online Bootcamp 8. LIVE

október 11 @ 18:00 - 20:00
ONLINE – a saját foteled
29.990Ft

A 2. Vállalkozás indító Online Bootcamp egy 10 részes LIVE videokurzus, videotanfolyam, amely segít, hogy átgondoltan indíts vállalkozást. Ez az alkalom a kurzus 8. LIVE adása, amelyen arról beszélek, honnan és hogyan szerezhetsz pénzt vállalkozásod elindításához és a működtetés kezdeti nehézségeinek áthidalásához.

Tudj meg többet »

VOB2 – Vállalkozás indító Online Bootcamp 9. LIVE

október 15 @ 18:00 - 20:00
ONLINE – a saját foteled
29.990Ft

A 2. Vállalkozás indító Online Bootcamp egy 10 részes LIVE videokurzus, videotanfolyam, amely segít, hogy átgondoltan indíts vállalkozást. Ez az alkalom a kurzus 9. LIVE adása, amelyen arról beszélek, milyen vállalkozási formák közül választhatsz és mi mindent kell tenned tevékenységed legalizálásához, biztonságos működéséhez.

Tudj meg többet »

VOB2 – Vállalkozás indító Online Bootcamp 10. LIVE

október 18 @ 18:00 - 20:00
ONLINE – a saját foteled
29.990Ft

A 2. Vállalkozás indító Online Bootcamp egy 10 részes LIVE videokurzus, videotanfolyam, amely segít, hogy átgondoltan indíts vállalkozást. Ez az alkalom a kurzus 10., utolsó LIVE adása, amelyen arról beszélek, Hogyan befolyásolhatod az eseményeket még az utolsó pillanatban is, és hogyan hívhatod fel a figyelmet a termékedre/szolgáltatásodra és köthetsz üzletet néhány személyes és online technikával?

Tudj meg többet »
+ Események exportálása