Workshop

Tervezd tudatosan a 2019-es éved

Tűzz ki számodra fontos célokat, és találd meg hozzájuk a saját utadat!

Többségünk inkább az azonnali kielégülést hozó rövid távú célkitűzéseket részesíti előnyben a hosszú távúakkal szemben. Rendszeresen úgy viselkedünk, mintha a jövőben valamikor több időnk, több pénzünk lenne, és kevésbé lennénk fáradtak vagy feszültek. A később ködös távolsága ideálisnak tűnik ahhoz, hogy az élet kellemetlen feladatait elvégezzük, még akkor is, ha a halogatás azt jelenti, végül egy sokkal nagyobb dzsungellel kell majd megküzdenünk a kertben, az adóhivatal büntetésével, a kényelmes nyugdíjasévek hiányával, esetleg egy sikertelen orvosi kezeléssel. Nem is kell annyira előrelátnunk ahhoz, hogy felismerjük, milyen ritkán áldozunk fel rövid távon bármit is a hosszú távú céljaink érdekében.

Dan Ariely

izraeli-amerikai közgazdász, tanár és író

  • Több pénzt akarsz keresni?
  • Eddig nem mentek jól a dolgok, ezért változtatnál?
  • Sikeres éved volt, és jövőre még jobbat akarsz?
  • Az előző éved értékelésével kezdünk, mert ettől lesznek relevánsak és hitelesek a 2019. évi céljaid.
  • Több módszert kapsz az évtervezéshez – biztosan megtalálod a neked valót!
  • Különböző módszereket kapsz a céljaid gyakorlatba ültetéséhez, az eredményeid tartóssá tételéhez.

Dátum

2018. december 07.

Időpont

10:00 – 17:00

Helyszín

Cosmic Latte 13 – Budapest, XIII. Hegedűs Gy. u. 63.

Részvételi díj

24.500 Ft, Klub tagoknak 20.000 Ft

Létszám

Maximum 16 fő

Erről lemaradtál! A Jelentkezési határidő 2018. 12. 04. 12:00-kor lejárt!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mire számíthatsz?

Kreatív, egyéni feladatok

Az évértékelést, évtervezést különféle módokon, kreatív eszközökkel dolgozzuk majd fel egyénilegl. A hangsúly rajtad lesz, így főként arra fókuszálunk , hogy a tervet, amellyel hazamész a wokshopról – a saját munkádban, magánéletedben minél inkább hasznosítani tudd.
A feladatok többségével önállóan foglalkozol majd. Lesznek feladatok is, amelyeken csoportokban dolgozol, mert egymás nézőpontjai, tapasztalatai, sztorijai hatással lehetnek rád és inspiráló megoldásként, ösztönzőként szolgálhatnak.

Az évtervező workshopot Papszt Kriszta pénzügyi és vállalkozás indítási tanácsadó tartja

Kriszta biztosítja a kereteket, vezetésével egy inspiráló közegben, a tartalmat Te teszed bele.2012 óta foglalkozik vállalkozónőkkel, szervez vállalkozónői programokat, 2015 óta tart vállalkozónőknek workshopokat.

Szakmai anyagok, étkezés

6 óra intenzív, építő munkát, amely során hasznos praktikákat és módszereket vihetsz haza, hogy könnyebben valósíthasd meg a 2019-re kitűzött céljaidat. Ehhez szakmai anyagokat, bevált módszereket kapsz, s mindemellett a különféle tapasztalatokkal rendelkező csoporttagok rengeteg inspirációval fognak feltölteni. A cateringről (brunch, üdítők, tea, kávé)  mi gondoskodunk. Klubtagoknak 4.500 Ft. kedvezmény

Meddig lehet jelentkezni?

A workshop jelentkezési határideje 2018. december 04. 12:00 órakor lejárt. Erről lemaradtál.

Hogyan tudok jelentkezni?

Add meg az adataidat az oldal alján lévő űrlapon.

Hogyan tudok fizetni?

A részvételi díjat banki átutalással, vagy PayPal-on keresztül tudod fizetni. A jelentkezést követően kapsz egy visszaigazoló levelet, abban benne lesz minden adat, amely a részvételi díj kiegyenlítéséhez szükséges. A részvételi díj beérkezése után elektronikus számlát kapsz a jelentkezésnél megadott email címedre.

Mit vigyek magammal?

Hozdd a céljaidat és névjegykártyát! A többiről mi gondoskodunk.

Hogyan lehetek klubtag?

A “Klubtagsági csomagok” menüpont alatt kiválasztod a számodra legmegfelelőbb klubtagsági csomagot és befizeted a tagsági díjat, amely nem naptári évre, hanem a befizetést követő 365 napra szól.

Mi történik, ha nem tudok részt venni a workshopon?

Ha regisztráltál és befizetted a részvételi díjat, de valami közbejön és mégsem tudsz eljönni a workshopra, akkor az esemény időpontja előtt legalább 7 nappal jelezd felénk a kapcsolat@vallalkozonoiklub.hu e-mail címre és visszakapod a részvételi díjad. Ha a workshop időpontja előtt  7 napban derül ki, hogy nem tudsz jönni, akkor már sajnos nem tudjuk visszautalni a díjat, mert számítottunk rád és workshop költségére fordítottuk.

Jönnél a következő évtervező workshopra?

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.