A MyAdvisor egy VIP szolgáltatás, amely során folyamatosan együtt dolgozunk a pénzügyi célok megvalósításán személyesen, telefonon vagy videón keresztül. A MyAdvisor szolgáltatás keretén belül segítek a pénzmenedzselésben, a megtakarítás – befektetés optimalizásában… akár, mint egy privát bankár.

 

MyAdvisor

 gyors segítség a pénzügyekhez

 online, telefonon, vagy személyesen

Havi megtakarítás befektetése esetén

Portfólió optimalizálása

CashFlow felülvizsgálat

Így működik

Első lépés

Ez a szolgáltatás azoknak az ügyfeleknek elérhető, akik igénybe vették már pénzügyi tanácsadás szolgáltatásomat s a céljaik eléréséhez, a havi portfóliókezeléshez, apró pénzügyi döntéshelyzetekben szeretnének külső, szakértői segítséget igénybe venni. Az első lépéshez jelentkezz a MyAdvisor szolgáltatásra, kattints a „MyAdvisor” gombra.

Ha MyAdvisor ügyfél vagy…

 

Z

Havonta 1x 20 perc konzultáció telefonon, online, vagy személyesen - vagy

Z

Negyedévente 1 órás konzultáció telefonon, online, vagy személyesen

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kezdhetem el?

A szolgáltatást egyszerűen, biztonságosan, bankkártyával történő vásárlással tudod igénybe venni. A vásárlás után azonnal időpontot tudsz foglalni. Havonta 1×20 perces, vagy negyedévente egy 60 perces online, telefonos vagy személyes tanácsadást tudsz igénybe venni.

Sosem vettem még igénybe ilyen szolgáltatást.

A MyAdvisor szolgáltatás célja, hogy a tervezés és a célok elérése nagyon egyszerű legyen. Segítek megérteni a számokat, pénzügyi megoldásokat, befektetéseket , és kiválasztani/eldönti, melyik befektetéssel, pénzügyi megoldással tudod a céljaidat elérni . Mindenekelőtt ne aggódj. Segítek, amikor szükséged van rá.

Ebben a szolgáltatásban együtt intézzük a pénzügyeimet?

Nem. Nem megyek veled bankba, szolgáltatókhoz, nem intézek helyetted semmit. Ebben a szolgáltatásban a  pénzügyi döntések meghozatalában segítek Neked.

Mennyibe kerül a MyAdvisor szolgáltatás?

A szolgáltatás éves díja 45.000 Ft (havi 3.750 Ft), 2023. január 15-től 60.000 Ft (havi 5.000 Ft)

A szolgáltatás éves díja naptári évre van (pl. 2023.) vagy díjfizetés után 365 napig?

A szolgáltatás éves díja (2023.január 15-től 60.000 Ft) bankos kifejezéssel élve „ügyfélévre”, azaz a díjfizetés után 365 napig érvényes?

Hogyan tudom kifizetni a szolgáltatás díját?

A szolgáltatás éves díját bankkártyával Paylike-on keresztül tudod kifizetni.

Van kérdésed a MyAdvisor szolgáltatással kapcsolatban, amire nem kaptál választ? Tedd fel e-mailben.