Pénzügyi workshop

4 óra intenzív, rendszerezett ismeretszerzés - AKCIÓS AJÁNLAT!

Szeretnéd hatékonyan menedzselni a családi kasszát? Minél többet meg akarsz tudni a lehetőségekről, az anyagi biztonság, a befektetések “játékszabályairól”, az eredményes pénzmenedzselés legjobb trükkjeiről?

Témák:

 • Pénzügyi tervezés
 • A befektetések tervezése
 • A portfólió kialakítása
 • A kockázatkezelés
 • A nyugdíjtervezés
 • Mire figyelj a pénzügyi stratégiád kialakításakor.

Hatékony, max 12 fős csoportban.

Jelentkezés

 

részvételi díj a Pénzügyi tervező – 2016 tulajdonosainak, early bird kedvezménnyel, 2016. február 5.-ig

12.700 Ft*

Jelentkezési határidő 2016. február 22. 12:00

Név*
Email*
Telefonszám*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Fizetési mód*


Gyere, ha szeretnél…

 • nagyobb lépeseket tenni az anyagi biztonság felé,
 • ha szeretnéd, hogy minél előbb rendben legyen és gyarapodjon a családi kassza,
 • ha le szeretnéd rövidíteni a pénzügyi ismeretek összegyűjtésére fordított időt,
 • ha többet szeretnél tudni a pénzügyi tervezésről, a kockázatkezelésről, a befektetésekről, azok működéséről, az alapvető befektetési „játékszabályokról”,

akkor jó helyen jársz!

Érthető, mert…

A pénzügyi workshop anyagát úgy állítottam össze, hogy ha semmilyen pénzügyi ismerettel nem rendelkezel, akkor is megérted, de ha még sem vagy már teljesen laikus pénzügyi ismeretek terén, akkor is találsz benne jó néhány csemegét. Összességében csak néhány ember lehet, aki semmi újat nem találna a témákban…

Arra jó….

… hogy ha szeretnéd hatékonyan menedzselni a családi kasszát, hogy minél többet megtudj a lehetőségekről, az anyagi biztonság, a befektetések „játékszabályairól”, az eredményes pénzmenedzselés legjobb trükkjeiről. Ennél konkrétabban – nagyon hasznosnak fogod találni a workshopot, ha Te:

 • saját magad kezeled a megtakarításaidat, vagy ha még nincs mit, tudatosan akarsz felkészülni a „feladatra” és ehhez szeretnél profi segítséget.
 • korábban vett már „megégetted magad”, kevés ismerettel beugrottál egy „tuti” befektetésbe, s úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy felvértezd magad hasznos ismeretekkel, felkészülj a pénzedre leső üzletkötők ellen.

Mit mondanak, akik már részt vettek a pénzügyi workshopon?

 

 

Olyan szemléletet adott a befektetések világához, amellyel sikeresebben állítom össze a portfóliómat a jövőben. ( Kovács Ágnes - Budapest)

Nagyon sokat tanultam, megvilágosodtak előttem eddig hihetetlennek tűnő dolgok. (Barabás Éva - Pécs)

Megtettem az első lépést egy új írányba és megerősítette bennem, hogy odafigyeléssel, tudatossággal el tudom érni kitűzött céljaimat, elő tudom teremteni a hozzájuk szükséges pénzt. (Nagy Marianna - Budapest)

Nagyon tetszett, hogy a workshop a gyakorlati tapasztalatokra helyezte a hangsúlyt. Kolonics Márta - Balatonfüred

A workshop időpontja és helye

2016. február 26. 14:00 – 19:00

Budapest, VI. Révay köz 4. (Kaptár)

 

Ki vezeti a pénzügyi workshopot?

Én, Papszt Kriszta, pénzügyi tanácsadó.

Több területen is úttörőnek számítok:

 • 20 éves banki, pénzügyi munkatapasztalattal nem közvetítőként (értsd nem adok el semmilyen biztosítást, egyéb terméket…), hanem a szó legszorosabb értelmében véve független tanácsokkal látom el ügyfeleimet, akiknek tanítom is a családi kassza menedzselésének fortélyait online tanfolyamon, elsőként tartok átfogó ismereteket adó pénzügyi workshopokat.
 • Több mint 5 éve rendszeresen publikálok cikkeket a saját weboldalamon a pénzügyi blogban, rendszeresen szerepelek szakértőként a P+TV Pénz! műsorában, amit több ezer ember követ. A munkatapasztalatomnak, a blognak, a rendszeres előadásoknak, tv-s szerepléseknek és a kiállításokon való rendszeres részvételnek köszönhetően pontosan értem az anyagi biztonságra vágyók problémáit.

 

Gyere! Early bird kedvezménnyel (február 5 éjfélig) spórolj 7000 Ft-ot! Szeretettel, hasznos információkkal várlak!!

Ugrás a jelentkezéshez>>>

+36 30 737 5074

skype: penzugyitanoda