Háztartási napló – Pénzügyi tervező

2.450Ft

A Háztartási napló – Pénzügyi tervező munkafüzetet olyan emberek számára készítettem, akik a  fizetésüket havonta kapják, tehát munkabérből élnek.  Itt az idő, hogy kidolgozz egy olyan költségvetést, amely ténylegesen működik az életedben, így ellenőrizheted, irányíthatod a pénzed!

Ez egy digitális termék, ami nem tartalmazza a készpénz borítékokat. Miután befejezted a vásárlást, megerősítő e-mailt fogsz kapni megrendelésről. Ebben az e-mailben a fizetési adatokat kapod, de ha a Háztartási napló – Pénzügyi tervezőt PayPalon fizeted a fizetést követően a PDF-letöltési linket is megtalálod ehhez a munkafüzethez. Miután rákattintasz az e-mailben található linkre, a digitális termék automatikusan elkezd letöltődni. Ha banki átutalással fizetsz a mailben kapott számla alapján, a Háztsartási napló – Pénzügyi tervező díjának számlámra érkezése után 2 munkanapon belül, mailben kapod meg a letöltési linket.

A Háztartási napló – Pénzügyi tervező munkafüzet  a következő nyomtatványokat tartalmazza:

  • Tagsági – Előfizetési emlékeztető munkalap
  • Éves megtakarítási cél munkalap
  • Éves megtakarítások célkövetője

Minden hónapra:

  • Üres Havi Naptár
  • Költségkövető
  • Adósság-visszafizetési terv munkalap
  • Havi költségvetési munkalap

A részletes, lépésenkénti útmutatót a  Háztartási napló – Pénzügyi tervező használatával kapcsolatban itt találod.

Cikkszám: 20181218 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ha olyan költségvetési rendszert keresel, amely ténylegesen működik a mindennapi életeddel, akkor nézd meg ezt a Háztartási napló – Pénzügyi tervezőt!

A Háztartási napló – Pénzügyi tervező munkafüzet három költségvetési rendszert egyesít. Kombinálja a naptár módszert, a költségnyomonkövető módszert és a Készpénzes borítékok rendszerét. Nincs más hasonló rendszer.

Mit találsz a 2023-as Háztartási napló – Pénzügyi tervező munkafüzetben:

Éves tagságok és előfizetések 

Ha tagja vagy fittnes-klubnak, éves tagdíjat kell megtervezned. Ezeket a költségeket havonta megtakaríthatod az éves tagsági díj megfizetésével, de ezt az éves összeget havi összegekre elosztva össze tudod gyűjteni. Ne felejts el olyan dolgokat is felvenni a listába, mint a magazin előfizetések,egyéb szolgáltatások havi díjai.

Éves megtakarítás és nyomonkövető

Ez egy új megtakarítási technika, amelyet úgy terveztem meg, hogy az ilyen jellegű” kiadások” kifizetését nyomon tudd követni.

Pénzügyi terv munkalap

Semmi sem fontosabb, mint pénzügyi célok elérése. Használd a Pénzügyi terv munkalapot a rövid távú, középtávú és hosszú távú célok kidolgozásához, leírásához és megtervezéséhez.

Üres havi naptár

A naptár segít a számlák nyomon követésében, megmutatja, hogy milyen számláat kell fizetned a fizetésedből és emlékeztetőt írhatsz a különleges ünnepekre és eseményekre, amelyek aktuálisak az adott hónapban, hogy ne felejtsd el betervezni a havi költségvetésedbe.

Számlák nyomonkövetése

Az új munkafüzet egyik kedvenc munkalapja az újonnan tervezett szmlakövető. Nincs más hasonló költségvetési munkalap. Ez helyet biztosít a rendszeres számlák felsorolására.

Kiadások nyomonkövetése

Ezen a munkalapon manuálisan nyomon követed a költségeket, és a kijelölő módszert használod. Ha úgy érzed, hogy a fizetésed semmire sem elég, nem tudsz félretenni, a kiadások nyominkövetésével átlátod a kiadási szokáaidat. Itt az ideje, hogy megtudd, hol megy el a pénzed!

Hitelvisszafizetési terv

Ha szeretnél minél előbb megszabadilni a hiteidtől, imádni fogod ezt az új munkaapot. Rengeteg hely van arra, hogy leírd az adósságaidat, a kamatokat, a minimális kifizetéseket és az aktuális egyenlegeket.

A részletes, lépésenkénti útmutatót a  Háztarási napló – Pénzügyi tervező munkafüzet használatához itt találod.

A nyomtatható munkalapok letöltésekor azokat pontosan abban a sorrendben találod meg, ahogy a saját mappámban is vannak, de szabadon rendezheted őket olyan módon, ami számodra működik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez a termék digitális, bankkártyás-fizetés (Paylike) után azonnal letölthető, ha utalással fizetsz, a letöltési linket a Háztartási napló – Pénzügyi tervező díjának számlámra érkezése után 2 munkanapon belül külön mailben kapod meg. A letöltési link egy 27 oldalas  PDF-fájlt tartalmaz.