Vállalkozásindító tanácsadás

Tanácsadás (kezdő) vállalkozónőknek
Ez kell nekem!

Tervezd meg a vállalkozásod

Jelentkezz tanácsadásra!

Az idő pénz…

Optimalizáld üzleti céljaidat

Tisztában vagy minden pénzügyi kérdéssel? Tudod, mikor fog megtérülni a vállalkozásba fektetett pénzed?

Tapasztalataim szerint a kezdeti fázisában lévő vállalkozások gyakran nincsenek felkészülve pénzügyi kérdésekben, ezért sokszor nem a számukra megfelelő vállalkozási formában kezdik meg tevékenységüket. Nem tudják, mi alapján válasszanak vállalkozói bankszámlát… Gyakran azt sem tudják, hogy mikor lesz várhatóan nyereséges a vállalkozás, számíthatnak-e arra, hogy valamikor meg fog térülni a vállalkozásba fektetett pénzük. Ezért lényeges lehetőleg még indulás előtt egy pénzügyi és egy általános vállalkozói tanácsadás.

Készülj fel előre…

Üzleti tanácsadás-csomagok az igényeidhez igazítva

Segítek, hogy profi vállalkozó legyél és egy stabil, jövedelmező vállalkozásod legyen. Pontosan ismerem a kezdeti nehézségeket és kihívásokat, és azt is tudom, hogyan győzd le azokat…

Vállalkozói, pénzügyi ismeretek

Ne bizd a véletlenre, tervezd meg a sikeres vállalkozásod!

Pénzügyi tervezés

Üzleti tervezés

Vállalkozási alapismeretek

Üzleti koncepció

Finanszírozási lehetőségek

Cégalapítási kérdések

Piacra lépés tervezése

Szolgáltatások

Segítek Neked

Egy vállalkozás indítása nem könnyű feladat. A jó ötlet csak egy a sok közül, ami kell egy jó vállalkozáshoz.

Ismerősek az alábbi gondolatok?

Hogyan valósítsam meg?
Elég volt a munkahelyből, végre megvalósítom álmaim vállalkozását, de még össze kell gyűjtenem pár milliót, s ki kell találnom, hogyan valósítsam meg…
Kockáztassak és kérjek kölcsön, vegyek fel hitelt?
Kockázatelemzést készítünk, hogy ne érjen meglepetés.
Belekezdenék, de félek, hogy az első pár hónapban még nem tudok megélni belőle.
Kiszámoljuk, mikorra várható, hogy a vállalkozásod nyereséges lesz. Kiszámoljuk, mekkora tőkére lesz szükséged az induláshoz és a működtetéshez. Átbeszéljük, milyen finaszírozási formák vannak, melyiket hogyan és mikor tudod igénybe venni.

Cégalapítás, adózás

Vállalkozásod költségeinek a csökkentésére az egyik legegyszerűbb, egyben legjobb módszer a megfelelő vállalkozási és adózási forma kiválasztása. Ennek kiválasztásában segítek.

Üzleti tervezés, kockázatelemzés

Mérjük fel még vállalkozásod elindítása előtt, hogy várhatóan mekkora kereslet lesz arra, amit csinálni szeretnél. Légy vele tisztában, hogyan, milyen eszközökkel, mekkora munkaerővel valósítható meg gazdaságosan.

Pénzügyi tervezés, vállalkozásfinanszírozási tanácsadás

Minimális tőkével indítod a vállalkozásod? Ezért is nagyon fontos a rendelkezésre álló pénz minél ésszerűbb elköltése. Ha hitel felvételén gondolkodsz, ugyanúgy tudnod kell, mire fordítod a felvett hitelt, hogyan gazdálkodj vele, úgy hogy azt vissza tudd fizetni. Ez pedig a vállalkozás pénzügyeinek gondos megtervezését, és nyomon követését teszi szükségessé.

Gondold át…

Miért ajánlom a vállalkozásindítási tanácsadást?

Frissen alapított, induló vállalkozások nagyon sokszor információhiánnyal küzdenek. Lehet, hogy Te sem tudod, hová, kihez fordulj, ha a szakmádon kívül eső ismeretekre, információkra van szükséged.

Ezekre a pénzügyi, vállalkozói ismeretekre, tanácsokra, még a cégbejegyzés, a vállalkozás elindítása előtt  van szükség, így elkerülhetőek a hibás döntések, melyek felesleges kiadással járhatnak.

Árak

Vállalkozásindítási tanácsadás-csomagok

CSAK ONLINE, jelenleg a személyes tanácsadás szünetel

Kérdésed van?

PAPSZT KRISZTA – 1026 Budapest, Kelemen L. u. 15. B/1
(csak bejelentkezéssel)
+36 30 737 5074
kapcsolat@papsztkriszta.com