Családi Pénzügyi Tervezés - Online Kurzus

Készítsd el a pénzügyi tervedet!

 

 

Online tanfolyam 2020. április 15-től!

Előregisztráció az online kurzusra!

A pénznek módja van minket irányítani. Tudom, hogy amikor mély adósságban vagy és anyagi nehézségekkel küzdesz, a pénz határozza meg az életed. Ebben a helyzetben nehéz elhinni, hogy teljesen visszaszerezheted a pénzügyi életed irányítását. Ebben az online tanfolyamban megosztom veled a személyes pénzügyek irányításának alapjait. Megmutatom, hogyan készíts pénzügyi tervet, s hogyan legyél Te a pénzed főnöke.

Lehet, hogy az első pénzügyi tervet, költségvetést most kétségbeesésedben készíted el.

Le vagy égve. Anyagi csőd fenyeget. Van jelzáloghiteled, hitelkártya adósságod, személyi kölcsönöd, diákhiteled…s most még itt van a koronavírus okozta válság is.

Nem tudod, mit tegyél. Elveszettnek és egyedül érzed magad.

De nem vagy egyedül és a helyzeted sem reménytelen!

 

Tedd meg az első lépést! Te vagy az egyetlen, aki ki tudja húzni magát ebből a gödörből.

 

Hallottál már a személyes pénzügyi tervről, a költségvetésről, de senki nem tanította meg, hogyan készítsd el. Soha nem értetted, hogy miért kell, miért annyira fontos, hiszen csak kötöttséget jelenthet…de most ez a valami lesz a biztonsági hálód.

Vegyél egy mély levegőt, ülj le az asztalodhoz egy számológéppel, tollal, a számláiddal és a bankszámlakivonataiddal, és elkészítjük az első költségvetésedet.

Valószínűleg elsőre nem a legtökéletesebb költségvetés lesz, de ez lesz az életed mentőöve. Ezzel megmented az életedet, mert ezzel a költségvetéssel elfogadod a felelősséget az anyagi helyzeted megváltoztatásáért.

 

 

Az elmúlt években sok ügyfél ült  le velem, mert anyagi problémáikat meg akarták oldani. Meg akartak szabadulni attól a nyomástól, amit a hónapról hónapra élés, az anyagi bizonytalanság okozott nekik.

Rengeteg levelet kapok, amelyek pénzügyi gondokról szólnak. Ezek ihletették ezt a kurzust, mert segíteni akarok.  Megmutatni, közösen elkészíteni a  pénzügyi tervet, mert tudom, hogy milyen kihívással kell szembe nézni, amikor a pénzügyi pokol sötétségében vagy. Mindennap kapok üzeneteket olyan embereektől, akik nem tudják, hogy kezdjék el, nem tudják, hogyan kell csinálni. Ebben a kurzusban lépésről lépésre átvesszük a Te pénzügyi terved létrehozásának folyamatát.

Tudom, hogy kattog az agyad, szkeptikus vagy. Hallom a kifogásokat:

Kifogás # 1: Hitelre van szükségem.

A családom az élő bizonyíték arra, hogy NEM KELL az adósság.

Kifogás # 2: Több pénzre van szükségem

Igen, a több pénz, magasabb fizetés jó, és nagyon szükséged lehet rá, de ha továbbra is arra vársz, hogy “több pénzt keress”, hogy elkezd rendbe tenni a pénzügyeidet, ki kell ábrándítsalak: nem számít, hogy mennyi pénzt keresel, mert soha nem lesz elég. Továbbra is a pénz fog irányítani Téged.

Kifogás # 3: A költségvetés a szegényeknek való

Ez nem igaz. A költségvetés mindenkinek szól. Kérdezem én: dolgoznál egy olyan vállalkozásnál, amely nem rendelkezik költségvetéssel? Valószínűleg nem. Mert kockázatos, nem tudnák, hogy tudnak-e fizetni neked, vagy sem. A költségvetés segítségével egyszerűen megtartani a pénzt.

Kifogás # 4: Nem lehet egy tisztességes autóm autóhitel nélkül.

Ismét téves. LEHET saját autód autóhitel nélkül. Önfegyelemmel  elegendő készpénzt takaríthatsz meg egy autó megvásárlására, de őszintén,  nem fáj havonta  több tíz-(száz)ezer forintot fizetni valakinek egy értékét vesztő autóért?

Kifogás # 5: Be vagyok ragadva a “fizetéstől-fizetésig” életbe.

Bízz bennem, nem ragadsz be az ördögi körbe, hacsak nem akarsz benne maradni. Tudom, hogy valószínűleg most a szemed forgatod, de ez az igazság. Ez komoly fegyelmet fog igényelni, de egyszer és mindenkorra kijuthatsz a fizetéstől-fizetésig életből, és megtanulhatod, hogyan kezelheted a pénzedet.  Megvan az esélye, hogy Te irányítsd a pénzed és ne a pénz irányítson Téged.

Meg tudod csinálni! Sok munka lesz, és előfordulhat, hogy időnként ki akarsz szállni. De tartsd szem előtt a céljaidat! Hogy szeretnél élni? Minden lépést megmutatok, és minden segítséget megadok neked, hogy elérd.

Megtanulod a pénzed irányítását, felszabadulsz, kinyílik az egész világ.

Felszabadulsz a pénzügyi terheidtől, s megszabadulsz a pénzügyi gondok okozta álmatlan éjszakáktól.

Felszabadulsz az adósság összenyomó súlya alól.

Felszabadulsz azoknak a gondolatoknak a súlya alól, hogy azon töprengj mit engedhetsz meg magadnak, hogyan fizesd ki a számláidat, ….

Felszabadulsz a „nem lehet” alól.

Felszabadulsz a fizetéstől-fizetésig élés nehézségei alól.

Ha Te irányítod a pénzed, megengedheted magadnak, hogy megtegyél olyan dolgokat, amiről eddig még álmodni sem mertél. 

Mit fogsz tanulni?

N

Megtanulod, hogyan hozhatsz létre pénzügyi célokat

Így elkezdheted megválósítani álmaidat. 

 

N

Megtanulod, hogyan alakíthatod ki a költségvetésedet és hogyan ragaszkodhatsz hozzá.

 

 

N

Létre fogsz hozni egy tervet az adósság visszafizetésére.

 

 

 

N

Végre világossá válik, hogy milyen a pénzügyi jövő(képe)d.

 

 

 

N

Végre világossá válik, hogy milyen a pénzügyi jövő(képe)d.

 

 

 

Mit tartalmaz a Pénzügyi tervezés online kurzus?

i

Munkafüzet

cca 50 oldal. A munkafüzet több munkalapot tartalmaz: az adósság visszafizetési tervet, a havi költségkeretet, a megtakarítási tervet, és még sok mást!

13 video-lecke

Amelyekben megmutatom, hogyan kell feltérképezni pénzügyi jövődet, hogyan kezeld a pénzedet, hogyan fizesd ki az adósságaidat, és hogyan tegyél félre.

Bónusz videók, munkalapok

Bónusz videók, tréningek és munkalapok, hogy még többet nyerhess a pénzeddel! A bónusz videók segítenek megtalálni, hol ment el a pénzed, és lépésről lépésre bemutatom a nulla egyenlegű költségvetés létrehozását.

Benne vagy? Április 15-én kezdünk!

Mit mond az, aki már elkészítette a pénzügyi tervét?

Folyamatos bizonytalanságban éltem, most pedig hónapról hónapra gyarapodó megtakarítsom van. A pénzügyi terv elkészítésével nem csak a pénzügyeimben vagyok tudatosabb, hanem az életem egyéb területein is.  Köszönöm!!!

F. Aranka

Curriculum

i

pdf Munkafüzet

1. Modul - Alapok

1. Lecke: A kurzus célja

2. Lecke: Miért fontos a pénz nekem?

2. Modul - Mindent a költségvetésről

1. Lecke: Készítsd el a költségvetésed

2. Lecke: Határozzuk meg a kiadásaidat

BÓNUSZ: Hogyan egyeztesd le a bankszámlakivonataidat?

3. Lecke: Rendszertelen a bevételed?

BÓNUSZ: Zéró-alapú költségvetés

i

BÓNUSZ: Havi költségvetés munkalap minta (a bónusz videó alapján)

BÓNUSZ: Hogyan készítsünk költségvetést készpénzre

3. Modul - Megtakarítások felépítése

1. Lecke: Megtakarítás nehéz időkre

i

BÓNUSZ: Megtakarítási segédlet

4. Modul - Megszabadulni az adósságtól

1. Lecke - Öld meg az adósságszörnyet

2. Lecke - Melyik módszert választod?

3. Lecke - Adósság nélküli célok

4. Lecke - Így maradj motivált

5. Modul - Lépj szintet

1. Lecke - Legyen pénzügyi terved

2. Lecke - Befektetések

3. Lecke - A pénzügyi szabadság "kulcsa"

GYakran Ismételt Kérdések

Mikor kezdődik és fejeződik be a tanfolyam?

A kurzus 2020. április 15-étől lesz elérhető és az anyagaihoz 3 hónapon  keresztül férsz hozzá. Ez idő alatt akkor ér véget a tanfolyam, amikor minden feladatot elvégeztél, illetve lejár a 3 hónap! Ez egy teljesen önálló tempójú online kurzus – Te döntöd el, hogy a 3 hónap alatt mikor kezded  el és mikor fejezed be.

Hogyan érhetem el a kurzust?

Regisztráció után kapsz egy e-mailt a fizetési adatokkal, s a részvételi díj beérkezése után, 2020. április 15-én küldöm a kurzus egyedi bejelentkezési adatait.

Mennyi ideig férek hozzá a kurzushoz?

A kurzus anyagaihoz 3 hónapig férsz hozzá. 

Milyen formátumú a tanfolyam?

A tanfolyam egy zárt oldalon található, amelyre saját jelszóval tudsz belépni. Az anyagokat videó, elsősorban diavetítés formátumban találod majd. Kapsz egy digitális munkafüzetet, amelyet tetszés szerint nyomtathatsz és használhatsz.

Mi van, ha elégedetlen vagyok a tanfolyammal?

Soha nem szeretném, ha elégedetlen lennél! Ha nem vagy megelégedve a a kurzussal, lépj kapcsolatba velem a vásárlást követő 30 napon belül, küldd el szkennelve a kitöltött munkafüzetedet és teljes visszatérítést adok Neked.

Más kérdésem van.

Nem látod a kérdésedet a listán? Ne habozz, küldj e-mailt nekem a  kapcsolat@papsztkriszta.com címre!

 

Az instruktor

Hello Papszt Kriszta vagyok, pénzügyi tanácsadó, pénzügyi coach, mentor. 1994 óta foglalkozom magánemberek pénzügyeivel, a pénzügyi helyzetük javításával, megtakarításaik gyarapításával.

Budapesten élek, de a technikának köszönhetően számtalan külföldön élő (Sri Lanka, Kanada, Belgium, Németország, Ausztria, Bahrein…) ügyfelemnek segítettem, segítek a pénzügyeit rendbe tenni, menedzselni, megvalósítani álmaikat.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.