Kedves Kriszta!

Koszonom szepen a kimutatasokat!
Szamomra hasznos volt a beszelgetesunk. Ahogy emlitettem is eleg sok mindent olvastam az interneten UL biztositasokkal, NYESSzel es TBSSzel kapcsolatban az utobbi hetekben. Ezeket sikerult „helyre tennem” a beszelgetesunk eredmenyekent. Erre boven eleg volt az egy ora es valaszt kaptam minden olyan kerdesemre, amik eddig felmerultek bennem.
F. Péter

Budapest

A tegnapi tanácsadás nagyon hasznos volt, örülök hogy Kriszta mellett döntöttem. Sok hasznos és kézzelfogható információt kaptunk, bár nem voltam teljesen felkészületlen, de számomra nagy segítség volt, hogy strukturáltan, megbízható forrásból kaptam megerősítést, új perspektívát. A tanácsadás rávligított arra, hogy nem lehetetlen értelmes termékeket találni a piacon, csak alaposan utána kell járni.
Véleményem szerint mindenkinek nagyon hasznos lenne, ha beszélgetne Krisztával egy órát. Én konkrét pénzügyi termékekkel és befektetési stratégiával kapcsolatos kérdésekben fordultam Krisztához, de el tudom képzelni, hogy másnak fundamentálisabb szinten vannak problémái a pénzügyeivel. Örültem volna, ha pár évvel korábban kerül sor a beszélgetésre, akkor már régebb óta tudatosabb lehetnék.
köszönöm,
András
M. András

Budapest

„Legnagyobb baj, hogy magamban nem hiszek. Megszoktam, hogy bármit teszek sosem jó vagy nem elég jó.

Amit tegnap magammal vittem az a felfedezés, hogy a „Nem tudom!” hozzáállásra vagyok ráhangolva és a „Nem tudom!”, a „Nincs értelme…”, meg a „Minek?” azok amik legjobban befolyásolják gondolataim. Mindezt elég romboló hatással.

Az ülés után nagyon jó kedvvel távoztam! Úgy érzem, hogy sikerült megmutatnod nekem az egyik főbb hibám (amit eddig nem vettem észre) és így elkezdhetek rajta dolgozni. Jó érzés, hogy most úgy érzem előbbre jutottam. Köszönöm!”

Attila

Szlovákia

„Kriszta érti, tudja! Megmozdul tőle a hatékonyság! Figyelem, érdeklődés, szándék és döntés utat építi nyomulás nélkül… és még élmény is vele beszélgetni. Aki elér az érdeklődéstől a találkozásig, megmozdul a cége, változik az élete.”

M. Péter

Budapest

Volt szerencsém több pénzügyi tanácsadóval találkozni, és többnyire két dolog történt: voltak a kezdők, akik egy cég miatt kiváltották a vállalkozóit, és a cég termékeit próbálták rám sózni, a másik helyzetben már felkészültebb partnerrel bizonyos szintig előbbre tudtam jutni. Egy idő után a kezdőket, szimplán megettem reggelire, mert mikor felvetettem pár problémát az életünkből, hebegni, habogni kezdett és próbálta belerakni a cég portfóliójának valamelyik csomagjába. Mondanom sem kell, hogy sikertelenül. A második eset a szerencsésebb. Ott nem tudom kivenni az irányítást a „tanácsadó” kezéből. Viszont nem éreztem teljesen rám szabottnak a dolgot.
Aztán jött Kriszta és a lendülete. Az első olyan tanácskozásom volt, ahol nem csak a szokásos, „mire mennyit költesz,és min tudsz spórolni, hogy kifizesd a cégem termékét” beszélgetésben volt részem, hanem egy interaktív, előremozdító ötletelésben és az igényeimnek megfelelő tanácsokkal. Van egy picurka megtakarításom, aminek hozzáférhetőnek kell maradnia az én helyzetemben, nem tudom leköthetővé tenni, így nehezebb a tanácsadók dolga. Nem csak a pénzem megfelelő helyretevéséhez volt szava, hanem hogy miket építsek még be, akár szolgáltatásként az induló vállalkozásomba, hogy abból profitot is tudjak termelni. Szóval végtelenül hálás vagyok azért a 1,5 óráért, amit egy fantasztikus frissen facsart gyümölcslé és egy 1.5 hónapos baba társaságában osztottuk meg egymással.

Fürjes Orsolya

Minden pénzügyi tanácsadó azt tanácsolja, hogy akármennyi pénzből is élünk, takarékoskodjunk. Csak éppen azt nem mondták meg eddig, hogyan tudom ezt megtenni, ha jelenleg a bevételeim a kiadásaimat sem fedezik.

Te vagy eddig az egyetlen, akitől erre is választ kaptam.

KÖSZÖNÖM!

Juhászné Szilvi

Krisztának nincs párja, mert a szó legtisztább értelmében független. Olyan pénzügyi tanácsadó, aki nem egy  32 éves Opel Kadettel közlekedve akarja elmondani a gazdagság titkát. Olyan tanácsadó, aki nem egy mamutcég termékeit akarja eladni pénzügyi tanácsadás címén, jutalékért.

Kriszta az ügyfél érdekeit nézi, azokhoz javasol stratégiát. Ismétlem: stratégiát és nem terméket.

Talabos Viktória

Kriszta gondolatokat ébreszt, és rávilágít olyan alapvető problémákra, hibákra és megoldásokra, amik az orrunk előtt hevernek, de magunktól nem jönnénk rá. (Legalábbis én.) Olyan dolgokról beszél, amit minden embernek tudnia kellene. Kisiskolás kortól tanítani kellene a pénzügyi alapismereteket, hogy az emberek elkerüljék a multik, a reklámok és a hitelek, valamint a tudatlanság csapdáit.

Nagy Edina

Nagyon örülök, hogy megismertelek. Már az első alkalommal azt éreztem, hogy jó kezekben leszek. Azonnal megértetted a helyzetet, és nagyon jó ötleteket adtál kommunikációs szempontból is, ami nem kizárólag a pénzügyi coaching területéhez tartozik ( persze ahhoz tartozik, de azért nem nyilvánvaló, hogy egy pénzügyi coach az internetmarketinghez is ért). Jól esett, hogy látsz bennem fantáziát, azt mondtad, hogy több kiaknázatlan terület is van, amiből pénzt tudnék csiholni.

Cz. Ildikó

Bár rendelkeztem számviteli-pénzügyi ismeretekkel, adósságcsapdába kerültem. Kriszta segítségével megtaláltuk a kilábalás módját. Most nem kerít hatalmába a hiteltörlesztés okozta félelem.

B. Tünde - Budapest

„Csak pozitív változásokról tudok beszámolni. A munkámba folyamatosan megfelelő mennyiséget teszek bele, és a hangsúly itt talán a folyamatosságon van, amit régebben nélkülözött az életem. Ezen felül a hónapban az első 3 napban megpróbálom mindig elintézni az osztást („fizetést”), hogy először kifizethessem magam, másfelől a budget-kat beállítsam. Folyamatosan követem a pénzügyeim alakulását az alkalmazásban. Pontosan az az összeg szerepel, ami a jelenlegi anyagi helyzetem, tehát, nincsenek tranzakciók kihagyva. Visszatérve önmagam kifizetésére augusztustól fogva minden hónapban az első dolgom volt, hogy félretettem. Egyenlőre havi 100e Huf-ot, de kis lépésekkel haladok, hiszen hosszútávra tervezek. A havi költéseimet (kb. 1000 usd) már tudom előre, úgyhogy ehhez mérten a felesleget teszem félre. Másfelől látom magamon, hogy sokkalta megfontoltabb vagyok akár kisebb vásárlások esetén is kétszer meggondolom, hogy ténylegesen szükségem van-e arra a bizonyos dologra. A fejlődést tükrözi a fizetés folyamatos növekedése is, ami szintén örömteli, mert így meglesz a havi 4k USD bevétel hosszú távon, amit célomként tűztem ki áprilisig. Nagyon szépen köszönöm az együtt elvégzett munkát, ön nélkül ez nem valósulhatott volna meg.
Alig várom, hogy a jövőben is együtt dolgozhassunk. Akkor már a felhalmozódott pénz befektetési lehetőségeivel kapcsolatban fogunk konzultálni.:-) ”

T. Roland - Thaiföld

Saját lakást szeretnék, mert a szüleimmel lakom egy kicsi panel-lakásban. Azt hittem esélyem sincs rá, hogy ez 4-5 éven belül megvalósuljon. Már most, egyetem mellett dolgozom, hogy ez a tervem teljesüljön. Szerencsére találkoztam Krisztával, aki mondott egy szuper megoldást, s én belevágtam, mert így havi párezer forint elkülönítésével teljesülni fog a vágyam.

Sipos Balázs

21 éves egyetemista - Budapest

Nem tudtam, mi az a coaching. Ma már tudom, hogy egy nagyon jó dolog. Folyamatos segítséget kapok, hogy rendbe tegyem pénzügyeimet, átalakítsam pénzügyi szokásaimat. Egyre jobban tudom kontrollálni a pénzügyi döntéseimet. Határozottabb és tudatosabb vagyok. Nagyon jóérzés.

Tóth Anikó

Budaörs

A tegnapi tanácsadással is elégedett vagyok, mert választ kaptam a legfontosabb kérdéseimre, illetve ami még pozitívum, hogy a továbbiakban még most felmerülő kérdéseimmel is fordulhatok Önhöz.

M. Anita - Budapest

Meggyőztek?

Foglalj időpontot! Neked is segítek!
Kattints ide!

Ezt láttad már??

Ha még nem élsz pénzügyi stabilitásban, akkor van egy ajánlatom a számodra!

Töltsd le az INGYENES Útmutató a pénzügyi stabilitáshoz című e-bookomat!

 

Kattints IDE!!

This will close in 20 seconds