Hol zajlanak a személyes találkozók?

A személyes találkozók, akár pénzügyi tanácsadás, akár coaching ülés, Budapesten, a II. Kelemen László u. 15. B.lph 1. szám alatti irodámban zajlanak.

Ha online szeretném felvenni Veled a kapcsolatot, hogy tegyem?

Erre több lehetőséged van:

  • írsz egy e-mail a kapcsolat@papsztkriszta.com címre, vagy a kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével, Ha ezt a módot választod, kérlek, írj néhány sort: mutatkozz be, írd le, miben lehetek a segítségedre, tanácsadásra, coachingra, vagy a mentorálásra van szükséged.
  • az időpontfoglalás menüpont alatt kiválasztod a Neked megfelelő szolgáltatást és a jelentkezési formulán megadod  minden adatodat. Visszaigazoló e-mailt fogsz kapni tőlem.
  • felhívsz telefonon. Ha ezt a módot választod, kérlek, számkijelzéssel hívj. Ha ügyfelem van, workshopot, tréninget tartok, nem veszem fel a telefont, de visszahívlak, amint tudlak.
Mennyi ideig tart egy tanácsadás?

A pénzügyi tanácsadás alap időegysége 1 óra (60 perc), akár online akár személyesen találkozunk. A vállalkozás indító tanácsadás alap időegysége 90 perc.

Mi van, ha a tanácsadáson nem jut eszembe minden, amire kíváncsi vagyok?

Kérlek, a tanácsadás előtt készülj fel, írd össze a kérdéseidet. Ha meglévő szerződéseket szeretnél átnézetni, azokról véleményt kérni, az idő hatékony kihasználása miatt, a tanácsadás időpontja elptt küldd el a dokumentumokat részemre. A tanácsadáson elhangzottakkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet pedig e-mailben teheted fel a tanácsadást követő 3 napban.

Kuponom van, hogyan tudom felhasználni?

A jelentkezési formulán add meg a kuponkódot.

Ha meglepetésként kaptad tőlem, akkor 15 napon belül használhatod fel.

Ha egyéb más módon kaptad a kupont, akkor az adott kupon felhasználási idejéig.

A tanácsadás díját milyen módon kell megfizetnem?

Az időpontfoglalást követően kapsz egy díjbekérőt, amelyet bankkártyával vagy banki átutalással tudsz rendezni. Az általad lefoglalt időpont a díjbekérő kiegyenlítése után kerül kiküldésre. 

 

Kapok számlát a szolgáltatásról?

Természetesen, minden esetben adok számlát, az igénybe vett szolgáltatás megnevezésével. A számlát a díjbekérő kiegyenlítése utaán azonnal megkapod. 

Csak magánszemélyek részére szolgáltatok, számlát cég névre/címre nem áll módomban kiállítani.

Milyen feltételekkel mondhatom le a tanácsadást?

Alakulhat úgy az élet, hogy az előre egyeztetett, számodra fenntartott időpont mégsem felel meg Neked. Ebben az esetben, kérlek, a kedd – szombati napokra megbeszélt találkozó (mindegy, hogy személyes vagy online) előtt legkésőbb 24 órával, ha pedig a találkozónk hétfői napra esik, akkor előtte péntekig  a kapcsolat@papsztkriszta.com címre küldött e-mailben mond le a találkozót. Ha nem lemondani, de más időpontra áttenni szeretnéd a találkozónkat, a fentiek szerint írd meg e-mailben, vagy hívj telefonon. Amennyiben ezt nem teszed meg, 1 óra díja kiszámlázásra kerül részedre. Fentiek minden szolgáltatásomra vonatkoznak.