Üdv, Örülök, hogy itt vagy!

Papszt Kriszta vagyok.

 Örömmel segítek abban, hogy a számodra legjobb hitelt vedd fel, a pénzedet hatékonyabban tudd kezelni, és a megtakarításaidat a legoptimálisabban tudd  befektetni.

Küldetésem, hogy a pénzügyekben kevésbé jártas embereknek segítsek pénzügyi döntéseik meghozatalában, a pénzügyeik hatékony menedzselésében, a megtakarításaik legoptimálisabb befektetésében, az anyagi biztonságuk megteremtésében. Így megszabadulnak attól a frusztráló érzéstől, hogy hóvégére elfogy a pénzük, nehezen képeznek tartalékot, az optimális pénzügyi megoldás keresése közben elvesznek az információ-rengetegben…

Hiszek abban, hogy mindenkinek lehetősége van anyagi biztonságban élni. Ha Te kész vagy tenni azért, hogy

  • összerakd a céljaidat segítő, különböző szerződések megkötéséhez szükséges pénzt,
  • a megtakarításaid, befektetéseid egy stratégia szerint kezeld,
  • az elvárásaid és a céljaid összhangban legyenek,
  • teljes vagyoni helyzeted javuljon és
  • pénzügyi intelligenciád, ismereteid fejleszd….

akkor jó helyen jársz.

Fontos számomra, hogy megértsd, tudd, hogy az egyes pénzügyi megoldásokat miért és meddig használd. 

Pénzügyi tanácsadó, mentor vagyok

Segítek Neked!

1994 óta dolgozom pénzügyi területen, rendelkezem szakvégzettséggel. A lassan 30 éves (ebből cca. 15 év banki, vezetői) munkám  során pontosan látom, milyen nehéz pénzügyi döntéseket meghozni, a bevételeket beosztani; kevesebbet költeni; sokszor kihívás, hogy a hóvégéig kitartson  a pénz; az információ dömping miatt nehéz megtalálni, kiválasztani a legjobb, legoptimálisabb megtakarítási, befektetési formát. S persze mindenki – a banki ügyintéző, a biztosítási üzletkötő, …. –  az ügyfél, azaz a Te pénzedet akarja!

Tudom, mire van szükséged!

Tudatos jövőtervezésre. Közérthető információkra a pénzügyi termékek előnyeinek és hátrányainak megértésére. Ehelyett mindenki valamilyen pénzügyi terméket akar Neked eladni, s nem informálni, segíteni a Neked jó termék kiválasztásában.

Miért hallgass rám?

Mert én nem értékesítek, nem adok el biztosítást…., tanácsot adok, elmagyarázom az az apróbetűket. Nincs mellé duma, apró betű, szakzsargon. Érthető, hétköznapi nyelven beszélek a pénzügyekről.

 

 

Szakzsargon mentes - garancia

Semmi szakzsargon, garantáltan a Te nyelveden beszélek, hogy könnyedén megértsd a lényeget felesleges szakszavak puffogtatása nélkül.

Értékesítés mentes - garancia

Tisztában vagyok vele, hogy őszinte beszélgetésre, független tanácsokra, józan számításokra van szükséged a felelős döntéshez és nem egy rád tukmált termékre. 

Extra figyelem - garancia

Kiemelt figyelemmel segítelek a helyes döntés meghozatalában. Nem hagylak magadra. Érted vagyok.

Ha csak a saját szemednek hiszel