Üdv, Örülök, hogy itt vagy!

Papszt Kriszta vagyok.

 Örömmel segítek abban, hogy a  pénzedet hatékonyabban tudd kezelni, megtakarításaidat a legoptimálisabban tudd  befektetni.

Küldetésem, hogy a pénzügyekben kevésbé jártas embereknek segítsek pénzügyeik hatékony menedzselésében, a megtakarításaik legoptimálisabb befektetésében, az anyagi biztonságuk megteremtésében. Így megszabadulnak attól a frusztráló érzéstől, hogy hóvégére elfogy a pénzük, nehezen képeznek tartalékot, az optimális megoldás keresése közben elvesznek az információ-rengetegben…

Hiszek abban, hogy mindenkinek lehetősége van anyagi biztonságban élni. Ha Te kész vagy tenni azért, hogy

  • összerakd a céljaidat segítő, különböző szerződések megkötéséhez szükséges pénzt,
  • a megtakarításaid, befektetéseid egy stratégia szerint kezeld,
  • az elvárásaid és a céljaid összhangban legyenek,
  • teljes vagyoni helyzeted javuljon és
  • pénzügyi intelligenciád, ismereteid fejleszd….

akkor jó helyen jársz.

Fontos számomra, hogy megértsd, tudd, hogy az egyes pénzügyi megoldásokat miért és meddig használd. 

Pénzügyi tanácsadó, coach vagyok; segítek Neked!

1994 óta dolgozom pénzügyi területen, rendelkezem szakvégzettséggel. A több, mint 20 éves (ebből cca. 15 év banki, vezetői) munkám  során pontosan látom, milyen nehéz a bevételeket beosztani; kevesebbet költeni; kihívás, hogy a hóvégéig kitartson  a pénz; az információ dömping miatt nehéz megtalálni, kiválasztani a legjobb, legoptimálisabb megtakarítási, befektetési formát. S persze mindenki az ügyfél, azaz a Te pénzedet akarja!

Miért hallgass rám?

Mert én nem értékesítek, nem adok el biztosítást…., tanácsot adok, elmagyarázom az az apróbetűket. Nincs mellé duma, apró betű, szakzsargon. Érthető, hétköznapi nyelven beszélek a pénzügyekről.

Ha csak a saját szemednek hiszel

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.