„Sok kicsi, sokra megy”

e-book

Megrendelés

Az e-book ára 1.490 Ft

Neved*
Email-címed*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*
Fizetési mód*


Fontos információk

Miután megrendelted a „Sok kicsi, sokra megy” című elektronikus könyvet, kapsz tőlem egy visszaigazoló e-mailt, benne a proforma számlával, a fizetési adatokkal.

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alátartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések, jelentkezések a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (kapcsolat@papsztkriszta.com)

A szerződést a megrendelési űrlap kitöltésével és a „Megrendelem az e-könyvet!” gomb megnyomásával Papszt Krisztinával kötöd (8693 Lengyeltóti, József A. u. 3.). A jelentkezés után azonnal visszajelzést küldünk az adataidról, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát.

Fizetési határidő 8 nap.

Biztos pénzügyi hátteret, nyugodt életet kívánok Neked!

Papszt_Kriszta Papszt Kriszta a fegyelmezett, biztos pénzügyi háttérre vágyók öngondoskodási, pénzügyi tanácsadója +36 30 737 5074

Ezt láttad már??

Ha még nem élsz pénzügyi stabilitásban, akkor van egy ajánlatom a számodra!

Töltsd le az INGYENES Útmutató a pénzügyi stabilitáshoz című e-bookomat!

 

Kattints IDE!!

This will close in 20 seconds