Pénzügyi tanácsadás

Személyes és családi pénzügyi tanácsadás, pénzügyi tervezés

Ha pénzügyi tanácsadásról van szó, nagyon kevesen vannak, akik tényleg a TE érdekeidet képviselik.

A bankban ülő kedves ügyintéző hölgy vagy úr valószínűleg nincs köztük.
A biztosítótársaságtól érkezett szimpatikus úriember sincs.
Az ingyenes pénzügyi tanácsadó pedig pláne nem szerepel a listán!

Látszólag ezek mind ingyen vannak, hiszen egyik esetben sem kell fizetned. Akkor és ott, a tanács Manyikától vagy Józsikától ingyen volt. Utólag azonban mindegyiknek komoly ára van.

Amikor „ingyenes” tanácsadót választasz, ő is pénzért dolgozik; csak ő nem közvetlenül tőled (de a Te pénzedből), hanem a banktól, biztosítótól, pénzintézettől kap jutalékot.

Akkor kap pénzt, ha egy pénzügyi terméket értékesít neked. ( Igen, még a banki ügyintéző is. Fiókigazgató voltam 15 évig a nagy, zöld 3 betűs bankban; tudom, hogy az ügyintézők az értékesítésben premizálva vannak. Kapnak alapbért, s amennyi terméket adnak el, annyi csúszóbért – jutalékot- kapnak.)

Tétel 1:  Az ingyenes pénzügyi tanácsadó (banki ügyintéző, biztosítós, „független tanácsadó”) nem tőled, hanem a pénzintézettől kap pénzt.

Következtetés 1: Az ingyenes pénzügyi tanácsadó nem neked, érted, hanem a pénzintézetnek dolgozik.
Következtetés 2: Az ingyenes pénzügyi tanácsadó nem a Te, hanem a pénzintézet (és saját) érdekeit nézi.

 

 

A megoldás a valódi pénzügyi tanácsadás - valódi tanácsokkal

termék-értékesítés nélkül

Ki vagyok én?

Papszt Kriszta, pénzügyi tanácsadó, coach vagyok.
Hiszem, hogy ahogy szükséged van szakképzett, tapasztalt háziorvosra, vagy fogorvosra, úgy szükséged lehet egy személyes pénzügyi tanácsadóra is, aki segít fenntartani pénzügyeid „egészségét”, és meggyógyítani „betegségeit”.

 

Segítek neked, ha

 • megtakarításra vagy befektetésre van szükséged,
 • nem elégszel meg a banki kamatokkal,
 • igazi szakértőt keresel, nem egy bank vagy egy biztosítótársaság „független” partnerét,
 • már „megégetted” magad a hozzá nem értő tanácsadók miatt és most az igazit keresed,
 • eleged van már az „ingyenes” tanácsokból, amik mindig túl drágának bizonyulnak.

Dolgoztam 15 évig bankban, majd pénzügyi közvetítő céggel, de már nem vagyok egyetlen bank, biztosító, pénzintézet embere sem.
Nem fogok rád tukmálni semmilyen befektetést, megtakarítást vagy biztosítást.
Teljes körű, 100% független tájékoztatást, tanácsadást nyújtok a pénzügyeiddel kapcsolatban.

Az általam végzett tanácsadás ára

 20.000 Ft (AAM) / óra

Az „ingyenes” tanácsadás sokkal többe kerül, mint a valóban független és objektív tanácsadásért kifizetett díj és az „ingyenes” tanácsadás esetében lehet, hogy nem, vagy túl későn tudod meg, hogy valójában milyen árat fizettél.

1- 1,5 óra csak rád és a céljaidra

1 -1,5 órán keresztül csak a Te pénzügyi kérdéseidről, céljaidról, anyagi helyzetedről, lehetőségeidről beszélünk.

Ez történik a pénzügyi tanácsadáson

 • Átbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni; a hiteleidtől akarsz megszabadulni, vagy gyermekeidnek tennél félre?Lakást vásárolnál, vagy csak szeretnéd, hogy legyen egy kis biztonsági tartalékod?
 • Közösen átnézzük a meglévő megtakarításaidat, szerződéseidet, hiteleidet. Segítek abban, hogy mit, hol, hogyan tudsz változtatni.
 • Pénzügyi, megtakarítási tervet dolgozunk ki céljaid, az időtávok és kockázattűrő képességeid figyelembe vételével.
 • Ha szükséges, tanácsokat adok, hogyan tudsz még több pénzt megtakarítani, hogyan változtass pénzügyi szokásaidon. Felhívom a figyelmedet azokra az „apró” rossz szokásokra, amik évente több tízezer (vagy több százezer) forint kiadást jelentenek neked – és amiken évi szinten nagyobb összegeket tudsz megspórolni.

Iránymutatást, stratégiát

Független pénzügyi tanácsadás során megtakarítási tervet beszélünk meg a terveiddel, céljaiddal, jövőddel kapcsolatban.

Ezekre a kérdésekre kapsz választ a pénzügyi tanácsadáson

 • Mire és miben érdemes gyűjtened?
 • Mik a reális és mik az irreális elvárások egy befektetésnél vagy megtakarításnál?
 • Hogyan teljesítheted céljaidat?
 • Hogyan valósíthatod meg terveidet?
 • Milyen megoldások a legjobbak neked? Figyelem, fontos kitétel: mik a legjobbak NEKED (és nem a bankoknak!)
 • A jelenlegi pénzügyi termékeid elősegítik, vagy hátráltatják céljaidat?
 • Melyik bankszámlától, kártyától vagy befektetéstől szabadulj meg minél hamarabb?
 • Mennyibe kerülnek most a pénzügyi szolgáltatások, amiket használsz?
 • Lehetne-e olcsóbban?
 • Hogyan használd ki az adókímélő pénzügyi termékeket?

Ezt ne várd

Adózási kérdésekben nem kapsz átfogó, részletes útmutatás, csak érthető, egyszerű tippeket. Nem kapsz konkrét befektetési tanácsot, nem mondom meg melyik a” tuti” részvény, melyik befektetési alapba fektesd a pénzed. Információkat, hasznos tanácsokat kapsz, értelmezzük az termékszerzősédek apróbetűit, azaz mikre kell figyelned, s ezáltal majd el tudod dönteni, hogy vállalod-e feltételeket vagy sem…

A konzultáció alkalmával meg fogod érteni, hogy a megfelelő megtakarítási, befektetési stratégia; a tiszta termék-struktúra összeállítása a saját vagyoni helyzetedre sokkal nagyobb hatással van, mint a spekulatív döntés.

A konzultáción átbeszélt információk alapján ki fogod tudni választani a neked megfelelő pénzügyi megoldást, legyen az hitel, megtakarítás, befektetés… és meg tudod kötni a szerződést a pénzügyi szolgáltatónál, de már úgy, hogy el tudod kerülni a „túlkapásokat”, az irracionális kockázat felvállalását.

Tehát én nem fogok eléd tolni szerződést aláírásra, nem intézem helyetted a bankban, vagy a biztosítónál…

Eszter, Attila és Györgyi már döntött

velemeny-papszt-kriszta-penzugyi-tanacsadorol-nemert-eszter

puha-attila-velemenye-papszt-kriszta-tanacsado

velemeny-kohegyi-gyorgyne

 

GARANCIA

Melinda, Roland, Nikolett, András, Péter és még sokan mások már döntöttek

Krisztivel kb.2 eve „dolgozunk” egyutt, magannyugdij temaban es egyeb megtakaritas/befektetes kapcsan fordultam Hozza segitsegert! Minden esetben maximalisan, sot, azon is tul a segitsegemre volt. Turelmesen elmagyarazott mindent es az en erdekeimet szem elott tartva, mappaimat/anyagaimat es az azokhoz kapcsolodo lehetosegeket alaposan atnezve adott tanacsot. Szivbol ajanlom, mert O nem elad, hanem segit es egy igazi profi szakEMBER!

V. Melinda

Független, tájékozott, segítőkész, türelmes! Ő nem elad, hanem az egyéni igényeket figyelembe véve ajánl fel lehetőségeket és segít meghozni a legjobb döntést. Bátran ajánlom!
A. Roland

Befektetésem helyes megválasztása miatt kerestem meg Krisztát. Nagyon segítőkész volt. A skype tanácsadás alatt minden kérdésemre alapos és érthető választ kaptam. Ajánlom mindenkinek.

Sz. Nikolett

A tegnapi tanácsadás nagyon hasznos volt, örülök hogy Kriszta mellett döntöttem. Sok hasznos és kézzelfogható információt kaptunk, bár nem voltam teljesen felkészületlen, de számomra nagy segítség volt, hogy strukturáltan, megbízható forrásból kaptam megerősítést, új perspektívát. A tanácsadás rávligított arra, hogy nem lehetetlen értelmes termékeket találni a piacon, csak alaposan utána kell járni.
 
Nagyon hálásak vagyunk mind a ketten, amennyiben lesz rá alkalmam ajánlani fogom Krisztát másoknak is.
M. András

Gyors és szakszerű segítséget kaptam Krisztától számomra fontos pénzügyi kérdésekben egy kritikus pillanatban, igazán életmentő volt, ezúton is köszönöm.

 
P. Ágnes

Kedves Kriszta!

Koszonom szepen a kimutatasokat!
 
Szamomra hasznos volt a beszelgetesunk. Ahogy emlitettem is eleg sok mindent olvastam az interneten UL biztositasokkal, NYESSzel es TBSSzel kapcsolatban az utobbi hetekben. Ezeket sikerult „helyre tennem” a beszelgetesunk eredmenyekent. Erre boven eleg volt az egy ora es valaszt kaptam minden olyan kerdesemre, amik eddig felmerultek bennem.
F. Péter

Pénzügyi döntésekhez egy szakértő, külső véleményre van szükséged?

Foglalj időpontot pénzügyi tanácsadásra 

2023.09.15-től CSAK ONLINE!!

Fontos információk!

 • Miután jelentkeztél pénzügyi tanácsadásra, kapsz tőlem egy visszaigazoló e-mailt, illetve egy díjbekérőt a szolgáltatás díjáról.
 • Az időpont a díjbekérő 24 órán belül történő kiegyenlítését követően kerül jóváhagyásra. Amennyibe a díj kiegyenlítése 24 órán belül, díjbekérő emlékeztető után sem kerül kiegyenlítésre, az időpont foglalás elutasításra, törlésre kerül
 • Alakulhat úgy az élet, hogy az előre lefoglalt időpont mégsem felel meg Neked. Ebben az esetben, kérlek, a találkozó előtt legkésőbb 24 órával az időpontfoglalást követően kapott visszaigazoló mailben található linken módosítsd vagy a kapcsolat@papsztkriszta.com címre küldött e-mailben mondd le az időpontodat.
 • A pénzügyi szolgáltatói szerződéseidet, amelyekkel kapcsolatban véleményt, segítséget szeretnél kapni a pénzügyi tanácsadás alkalmával, kérlek, a tanácsadás időpontja előtt legalább 48 órával küldd el a kapcsolat@papsztkriszta.com címre.

Biztos pénzügyi hátteret, nyugodt életet kívánok Neked!

Papszt Kriszta
pénzügyi és vállalkozási tanácsadó, coach, mentor
+36 30 737 5074