Pénzügyi Workshop

Anyagi biztonság? Gyarapodó megtakarítások? Nem lehetetlenség!
Szerezz meg egy helyen minden információt, amelyekkel tudatosan tudod tervezni a pénzügyeidet és gyarapítani megtakarításaidat, megvalósítani céljaidat! Őrizd Te a családi kassza kulcsát!

 

  • Szeretnél nagyobb lépeseket tenni az anyagi biztonság felé?

  • Szeretnéd, hogy minél előbb rendben legyen és gyarapodjon a családi kassza?

  • Le szeretnéd rövidíteni a pénzügyi ismeretek összegyűjtésére fordított időt?

  • Többet szeretnél tudni a pénzügyi tervezésről, a kockázatkezelésről, a befektetésekről, azok működéséről, az alapvető befektetési “játékszabályokról”?

 

Gyere a 4 órás pénzügyi workshopra!

A pénzügyi workshop témái

Pénzügyi tervezés

A befektetések tervezése

A portfólió kialakítása

A kockázatkezelés

A nyugdíjtervezés

Mire figyelj a pénzügyi stratégiád kialakításakor.

A workshop anyagát úgy állítottam össze, hogy ha nem rendelkezel semmilyen pénzügyi ismerettel, tanulmánnyal, akkor is megértsd. Az se tartson vissza a jelentkezéstől, hogy ha most még nincsen befektetni való pénzed. Az a cél, hogy legyen! Ebben segítek!

Pénzügyi workshop jó neked

  • ha szeretnéd hatékonyan menedzselni a családi kasszát,
  • …ha minél többet szeretnél megtudni a lehetőségekről, az anyagi biztonság, a befektetések “játékszabályairól”, az eredményes pénzmenedzselés legjobb trükkjeiről.

Nagyon hasznosnak fogod találni a workshopot, ha Te:

  • saját magad kezeled a megtakarításaidat, vagy ha még nincs mit, tudatosan akarsz felkészülni a “feladatra” és ehhez szeretnél profi segítséget.
  • korábban már “megégetted magad”, kevés ismerettel beugrottál egy “tuti” befektetésbe, s úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy felvértezd magad hasznos ismeretekkel, felkészülj a pénzedre leső üzletkötők ellen.

A pénzügyi workshopon segítek neked, hogy megálmodott terveidhez hogyan passzítsd a pénzügyeidet. Bár a workshopon a személyes pénzügyekkel foglalkozunk, a pénzügyi célok nem választhatók el az életed nem pénzügyi céljaitól.

Helyszín

Budapest, VI. Révay köz 4. (Kaptár)

}

Időpont

2016. február 26. 14:00 – 19:00

Szükséges eszközök

Toll, papír, nyitott elme és az álmaid, céljaid.

Jelentkezési határidő

2016. február 22. 12:00

Árak

A Pénzügyi Workshop önmagában is nagy segítséget ad Neked a céljaid megvalósításában, de ha igazán hatékonyan akarod a pénzed tudásba fektetni, akkor a workshop mellé kérd a 2 órás pénzügyi tanácsadást is. Megspórolod a workshop árának felét!

 

Kérdések és Válaszok

Ha eddig még nem foglalkoztam tudatosan a pénzügyeimmel, akkor is érteni fogom, amiről beszélsz?

Igen. A pénzügyekről nem akadémia szinten beszélek, hanem közérthetően. Ha nem foglalkoztál eddig tudatosan pénzügyekkel, akkor is érteni fogod, amit mondok.

Muszáj a személyes problémáimat megosztanom több ember előtt?

Nem. A workshopon csak azokra az interaktív kérdésekre válaszolsz, amelyekre szeretnél. a feladatok megoldásához nem kell a csoport előtt elmondani a személyes problémáidat, ha nem akarod. A Te személyes pénzügyi kérdéseidet a pénzügyi tanácsadás során beszéljük meg. Ezért válaszd a sikerorientált csomagot.

Hány fő vehet részt a pénzügyi workshopon?

A pénzügyi workshopon maximum 12 fő vehet részt. Ennél nagyobb létszám nem lenne hatékony.

Van még kérdésed

Minden e-mailre 48 órán belül válaszolok!