Régi gázkonvektorod van? Cseréld le, félmilliós támogatást is kaphatsz a cserére, mivel mától elérhetők a gázkonvektorok cseréjére szolgáló lakossági energiahatékonysági pályázat dokumentumai és egy hónap múlva meg is nyílik az országosan 1,5 milliárd forintos keret.

[social_warfare]

A hazai (lakó)ingatlanokban közel 3 millió korszerűtlen gázkonvektor működik. Mielőbbi cseréjük elősegítése érdekében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 80 %-os támogatási intenzitás mellett maximum 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatást biztosít.

Ez a program a 2014 óta létező Otthon Melege Program újabb alprogramját takarja és egy hónap múlva, szeptember 21-én nyílik meg a pályázat, de a szükséges dokumentumok, azaz a Pályázati Felhívás, a Pályázati Útmutató és annak mellékletei már mától tanulmányozhatók  itt. A pályázattal kapcsolatos kérdésekben a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. (NFSI) Ügyfélszolgálata ad bővebb tájékoztatást.

A gázkonvektorok cseréjéhez 2017. szeptember 21-én 8 órától a rendelkezésre álló 1,5 milliárd forint összegű forrás kimerüléséig, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül igényelhetsz támogatást, azaz rendelkeznek kell ügyfélkapu-regisztrációval.

Ezt láttad már??

Ha még nem élsz pénzügyi stabilitásban, akkor van egy ajánlatom a számodra!

Töltsd le az INGYENES Útmutató a pénzügyi stabilitáshoz című e-bookomat!

 

Kattints IDE!!

This will close in 20 seconds