Mindenki szereti az ajándékokat. Adni is és kapni is öröm. De azokra az ajándékokra emlékszünk leginkább, amelyek rögtön megmutatják nekünk, mennyire ismer bennünket a megajándékozó, mennyire tudja, mire vágyunk. Ilyen ajándék a remény, a biztatás.

[social_warfare]

Mikor kaptál reményt, biztatást ajándékba?

Tudod, olyat, amellyel biztattak, jelezték feléd, hogy amibe kezdesz, azt meg tudod csinálni. Lehet, hogy az ajándék egy olyan könyv volt, amely éppen passzolt a lelki világodhoz, a pillanatnyi helyzetedhez? Amikor felnyitottad a borítóját, elkezdted olvasni, inspirált, motivált, segített megváltoztatni az életed. Vagy talán egy futócipő volt a szüleidtől, mert már egy ideje fontolgattad, hogy elkezdesz futni? Aztán, amikor futás közben néha fel akartad adni, ránéztél a cipődre, s az emlékek adta energiával futottál tovább.

A remény és a biztatás erős dolgok.

Ebben a hónapban kihívlak, hogy adj reményt  ajándékba 

Az ajándék lehet egyszerű és költséghatékony: bátorítsd a barátodat, egyik családtagodat. Ajánld fel a pénzügyi “elszámoltató”-partnerséget olyan ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki most kezdi rendbe tenni a pénzügyeit. Támogasd. Biztasd.

Készíts, vásárolj olyan ajándékot valakinek akit szeretsz, amely kifejezi, hogy hiszel benne, támogatod, biztatod a célja elérésében.

A remény, a biztatás az ember életében katalizátorként működik. Hihetetlen erővel hat. Szerencsés vagy, ha reményt, biztatást adhatsz és kapsz.

Lájkold, oszd meg a kihívást a  Facebookon, használd a #remény, #biztatás hastaget.

Papszt_Kriszta Papszt Kriszta
pénzügyi  és vállalkozásfejlesztési tanácsadó, coach, jó(l)lét mentor
+36 30 737 5074
kapcsolat@papsztkriszta.com

Te tartod még az újévi fogadalmad?
Készíts számvetést!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.