Ha már úgyis folyton kéznél van a mobilod, ami ráadásul egy okostelefon, használd okosan a pénzed gyarapítására. A telefonod ebben is segítségedre lehet.Néhány ingyenes, vagy néhány 100 Ft-ért letölthető mobil-alkalmazást mutatok, amellyel spórolhatsz:

 • Internet data Usage free
  Kövesd nyomon az adatforgalmadat! Ezzel az egyszerű applikáció kategóriákra bontva megmutatja, mekkora adatforgalmat használtál fel az adott számlázási időszakban. A beállításokban tudod rögzíteni pl. számlázási dátumot. Rengeteg pénzt menthet meg neked, hiszen ha figyeled az alkalmazást nem fogod túllépni a kereted.
  Az iPhonera letölthető Lite verzión mindenféle reklám is megjelenik, ezért javaslom, szánj rá 0,89 eurot, hogy teljesen „zavartalanul” használhasd.
 • Spórolj a mobilod segítségével - Figyeld az adatforgalmad

  Spórolj a mobilod segítségével – Figyeld az adatforgalmad

 • Skype
  Ez az online kommunikációs eszköz már jó ideje elérhető mobiltelefonokon is, s nem csak wifivel, hanem a a 3G-s mobilhálózatokon is jó minőségben használható. Ha nem video-hívást használsz, akkor minimális adatmennyiséget fogyasztasz a Skype-hívás során, de mobilpercdíjban számolva jelentős megtakarítást érhetsz el.
 • Spórolj Skype-hívással

  Spórolj Skype-hívással

 • Viber
  Ez is egy kommunikációs alkalmazás, amely iOS, Windows Phone, Blackberry, Android, Nokia és Bada operációs rendszerű telefonokon „futtatható”. Üzenetküldésre és hanghívásra egyaránt használhatod. Miután letöltöd és aktiválod, a program a telefonod kontaktlistájából „kiválogatja” azokat az ismerőseidet, akik szintén használják ezt az alkalmazást, s az ő készülékükön pedig megjelenik, hogy Te is használatba vetted.
 • Spórolj Viberrel!

  Spórolj Viberrel!

 • eBay és Vatera
  A két legnépszerűbb online akciós bolt alkalmazása lehetővé tesz, hogy már mobilon is licitálhass és spórolhass vásárlásaiddal.
  Azonban már több offline bolt is elkészítette a saját applikációit (pl a H&M és a Zara), amelyek megjelenítik az újdonságokat és az akciókat… összeállíthatod a saját kívánságlistádat. Ezt használva kiküszöbölheted , hogy „csak beugrok és körül nézek”, amely impulzusvásárlássá alakulhat.
 • Spórolj online aukciókkal

  Spórolj online aukciókkal

 • CashFlow
 • Figyelj a pénzáramlásodra, mindig legyél tisztában mire, mennyit költesz… Ezt segíti az iPhone Home Budget alkalmazása. Persze csak akkor lesz hasznodra ez az applikáció, ha folyamatosan, minden tételt rögzítesz. Ez azonban nem jelenthet gondot, mert az okostelefonod folyton kézközelben van.

  Tartsd rajta a szemed!

  További hasznos alkalmazásokért kattints iPhone-on az AppStore ikonra , vagy a Windows Phone esetén ide; ha Nokiás vagy – ide; ha Balckberry-d van – IDE….

  Biztos pénzügyi hátteret, nyugodt életet kívánok Neked!

  Papszt_Kriszta Papszt Kriszta
  a fegyelmezett, biztos pénzügyi háttérre vágyók öngondoskodási, pénzügyi tanácsadója
  +36 30 737 5074


  Olvasnál még tőlem? Konzultálnál velem a pénzügyeidről?


  „7fői pénzügyi személyes üzenet”Kattints ide és minden héten kapsz egy hasznos, pénzügyi infót tőlem!
  Személyes Pénzügyi Konzultáció – s máris jobbnak látod a pénzügyi helyzeted! – KATT ide érte!!!

  Megosztok hasznos pénzügyi információkat, híreket a Facebookon is! Csatlakozz, kövesd Velem a pénzvilág eseményeit. Nyomj egy lájkot!

  Letöltheted ingyen az anyagaimat a Scribdről is!