Naponta 10 órát netezel, vagy ha te nem is , de a géped naponta minimum ennyi ideig csatlakoztatva van az internetre? Adj kölcsön a háttértáradból x GB helyet és pénzt kereshetsz. 

Téged is megtaláltak már ezzel a „remek” ajánlattal? Ha még nem, akkor figyelj, tud, hogy mibe nem szabad beszállnod, mert valószínűleg átverés.

 

Ügyfelek, ismerősök között van már, aki találkozott a Kairos ajánlatával, ami nem más, minthogy addig amíg a géped csatlakozik a netre, add kölcsön a háttértárad valamekkora részét, hogy nagy cégek tárolhassanak átmeneti fileokat rajta.

Bár én nem vagyok számítástechnikus, de nekem már ez alapból problémás. Minimum azért szólal meg először a vészcsengő a fejemben, mert mi a frászért akarna egy multicég (pl. Nissan) magángépeken tárolni adatokat, miért nem vesz magának tárhelyeket hivatalos tárhelyszolgáltatóktól. Nekem sántít a dolog.

Nézzünk egy példát:

kairos

 

Ha 70 GB tárhelyet adsz minimum napi 10 órás hozzáféréssel, 597 USD-t kapsz havonta. Mindegy, hogy milyen gyatra minőségű és sávszélességű a te interneted.

Mit kell tenned, hogy beszállhass ebbe a nagyon jó bizniszbe?

Természetesen fizess be egy  összeget. Attól függ, mennyire akarsz gyorsan gazdagodni, választhatsz a 35 ezres csomagtól a 750 ezres csomagig. Sőt, ha igazán meg akassz tollasodni, akkor szerezz társakat magad alá. (Nézd meg a „Gyakran Ismételt Kérdéseket”, én jót mulattam azon, hogy a cég szerint ez nem piramis játék.)

Ha befektetni való pénzed van, nézd meg a céget, akinek oda akarod adni, akire rá akarod bízni!

Mindig nézz körül a cégnél. Kik a tulajdonosok? Kié az általuk használt domain? Hol van a székhelyük, hova vannak bejegyezve? Mekkora az árbevételük? stb.

Ha utána nézel ennek a cégnek, meglepődsz:

a cég székhelyén kismillió másik cég is be van jegyezve, a domain tulajdonosa titkos….

Ha befektetni való megspórolt pénzed van, kérj valódi tanácsot, hogy be ne ugorj valami új lehúzásba.

 

Van kérdésed? button (7) Úgy gondolod, van teendőd a pénzügyeidet illetően?

Biztos anyagi hátteret, nyugodt és boldog életet kívánok!

Papszt_Kriszta Papszt Kriszta
az anyagi biztonságra vágyók pénzügyi tanácsadója, jó(l)lét mentora
+36 30 737 5074
kapcsolat@papsztkriszta.com