„Egy mondatban válaszolj nekem: ha most egymillió forinttal elkezdem, hova tegyem a pénzem, hogy 73 ezer éves koromban is a pénzemhez jussak….” -Kezdte a mondatot Szebeni István a Pénz+ műsorban, ahol a nyugdíjról, nyugdíj-előtakarékossági lehetőségekről beszélgettünk.

Erre egy mondatban nem lehet korrekt, személyre szóló választ adni. Ha kíváncsi vagy a bővebb, de még mindig nem konkrét, személyes válaszra, nézd meg a műsort.

De ha az a kérdés, hogy takarékoskodj-e magadnak nyugdíjas korodra, s milyen megtakarítási, befektetési formában, akkor azt mondom, hogy igen (Nike után szabadon: Just do it!), csak csináld! Hogy miben gyűjtögesd a havi megtakarításodat, milyen pénzügyi eszközt, megoldást válassz, az első körben nem fontos.

Ha hasznos volt a beszélgetés, oszd meg!

Ha a személyes helyzetedre, személyes nyugdíjtervet szeretnél, jelentkezz óradíjas, értékesítés mentes nyugdíjtervező pénzügyi tanácsadásra. Garantáltan nem tukmálok Rád semmit, nem szabadítok Rád semmilyen üzletkötőt; mert nem érdekem. A tanácsadás ára 15.000 Ft/óra, amelyről számlát kapsz. Megér ennyit Neked a nyugalmad? Ha igen, add meg az adataidat:

Biztos anyagi hátteret, nyugodt életet kívánok Neked!

Papszt_Kriszta Papszt Kriszta
az anyagi biztonságra vágyók pénzügyi tanácsadója
+36 30 737 5074
kapcsolat@papsztkriszta.com

Ezt láttad már??

Ha még nem élsz pénzügyi stabilitásban, akkor van egy ajánlatom a számodra!

Töltsd le az INGYENES Útmutató a pénzügyi stabilitáshoz című e-bookomat!

 

Kattints IDE!!

This will close in 20 seconds