Vészesen közeledik a határidő, már csak pár napod maradt hátra, hogy elköltsd a SZÉP kártyádra még 2015-ben feltöltött összeget. A fel nem használt pénz május 31-én el fog tűnni a számládról. Mit lehet még vásárolni az utolsó pillanatban?

[social_warfare]

Sokan az utolsó pillanatra hagyják csak a SZÉP kártyán lejáró összegek elköltését. A határidő azonban vészesen közeleg.

Ennyi időd van még:

[ujicountdown id=”tervező workshop salesre” expire=”2017/05/31 23:59″ hide=”true” url=”” subscr=”” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Május 31-én lejár a SZÉP kártyára 2015-ben feltöltött összeg felhasználási ideje.

Ezen a napon a fel nem használt összegeket a SZÉP kártyát kibocsátó intézmény köteles visszautalni a munkáltatónak, akitől a feltöltés érkezett.

Mire használd fel a pénzt?

Bár már csak pár napod van, azért még bőven van mire elkölteni a SZÉP kártyádon lévő pénzedet. Érdemes minden pénzt felhasználni. Néhány ezer forintból például már rendelhetsz magadnak ebédet az irodába, ha pedig több pénz is rendelkezésre áll, megszervezheted az idei családi nyaralást. A kártyán lévő pénzekből akár a nyári utazásod szállását is lefoglalhatod. Sőt, akár tízezer forintot is megspórolhatsz, ha már most megveszed (a SZÉP kártyával) a jegyed a nyári fesztiválokra.

Néhány tipp, mire lehet gyorsan elkölteni a számlán lévő pénzt.

Menj masszázsra

A szabadidő alszámla segítségével akár egyedül, akár pároddal együtt feltöltődhettek egy kellemes masszázzsal.

Szemüveges vagy? Csináltass új szemüveget

Egy új szemüveg ára elérheti a százezer forintot is. A keret sem olcsó, de ha ultra vékony, felületkeményítéses, tükröződéscsökkentő bevonatú, esetleg párataszító és vízlepergető, vagy portaszító bevonatú lencsét választasz, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Akkor sem úszod meg 30 ezer Ft alatt, ha az extrákról lemondasz. Épp ezért ha szemüveget hordasz, érdemes még a SZÉP-kártyával kifizetni egy új szemüveget,  napszemüveget, vagy megvenni a kontaktlencsét.

Szépülj!

Ha úrrá lett rajtad a tavaszi fáradtság, és megújulásra vágysz, akkor érdemes elővenni a kártyád, és megszépülni. Több vidéki és fővárosi szépségszalon is örömmel vár a SZÉP-kártyáddal, legyen szó tisztító kezelésekről, tartós szőrtelenítésről, alakformáló kezelésekről vagy szoláriumról.

Légy fitt!

Közeleg a nyár, szeretnél megszabadulni a téli hónapokon felszedett plusz kilóktól? Országszerte több fitness teremben vásárolhatsz SZÉP kártyával belépőjegyet vagy bérletet.

 

Irány a strand vagy az Állatkert

1-1 családi program nem olcsó mulatság. Már több strand is kinyitott, a belépők az idei évben is többnyire 1000-2000 forint között alakulnak majd. A gyerekek és a nyugdíjasok kedvezményes belépővel vehetik igénybe a különböző fővárosi és vidéki fürdőket, és sok helyen vásárolhatszk majd családi belépőt is. Ennek ára változó, pl.: egy nagyobb fővárosi fürdőben 2 felnőtt és két, 14 év alatti gyerek részére közel 16 ezer forintot kell fizetni. Jó program lehet a hétvégére a Fővárosi Állat-és Növénykert is, ahol a családi jegy 7900 forint. Ezeket is fizetheted SZÉP-kártyával.

Menj étterembe vagy rendelj ételt

Akár a családi vasárnapi ebédet is fizetheted SZÉP-kártyával, de gondoskodhatsz néhány napnyi ebédről is, mert az ételrendelést is fizetheted a kártyával.

Több múzeumban is fizetheted a belépő jegyet SZÉP-kártyával. 

Irány a magánorvos

Legyen szó akár éves szűrővizsgálatról, akár sürgős orvosi vizsgálatról, a SZÉP-kártyával időt és energiát is spórolhatsz. Több magánorvos is elfogadja a kártyát, Te pedig sorban állás nélkül, időpontra tudsz orvoshoz menni, és az eredményeket is gyorsan kézhez kapod.

További ötletekért kattints ide!!

 

Papszt_Kriszta Papszt Kriszta
pénzügyi  és vállalkozásfejlesztési tanácsadó, coach, jó(l)lét mentor
+36 30 737 5074
kapcsolat@papsztkriszta.com

Hasznosnak találtad ezt a cikket? Lájkold, oszd meg, kövess a Facebookon, és látogass vissza máskor is, vagy…

Ne maradj le a pénzügyi tippekről, iratkozz fel hírlevelemre!

Név*
Email*
Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot*