Folyik a Buda-Cash ügyfelek BEVA részéről történő kártalanítása. Ha Te is azok között vagy, akik már kaptak kártérítést, most újra azon gondolkozhatsz, hova tedd, hova merd tenni a pénzed. Most inkább azt írom le, hogy hova NE tedd! Azaz milyen típusú befektetésekbe ne ugorj be ismét

Kerüld azokat az befektetési lehetőségeket…

amelyek:

  • fantasztikus, havi 9-10%-ot ígérnek,
  • „csak most lehet beszállni”  marketing szöveggel propagálnak,
  • speciálisan kifejlesztett matematikai elvekre épülő robotos kereskedésbe, amelyek évi 50%-ot ígérnek,
  • arany és ezüst érméket áruló MLM üzletbe,
  • és semmi olyanba, amelynek a működést nem érted…

Ha akkora összegű befektetésed volt a Buda-Cashnél, amely a BEVA garanciába beleesik, ugyan nem tervezett izgalmakkal és veszteséggel, de visszakaptad, vagy vissza fogod kapni a pénzed nagy részét.

Mielőtt befektetési döntést hozol, olvasd el a kockázatról és a befektetési alapelvekről szóló írásom.

Ne dőlj be a régi trükköknek

Tudod, akár bróker, akár üzletkötő, akár bankár a cége és a saját érdekeit nézi elsősorban. Tehát olyan befektetési ajánlatot is az orrod elő fognak tenni, amely a legkockázatosabb, mert azoknál kecsegtethetnek a legnagyobb haszonnal. Közben arra koncentrálnak, hogy minél több jutalékot tudjanak realizálni.

Fektess magadba!!

Képezd magad, hogy átláss az ajánlatokon, s ki tudd szűrni a csábító, de kockázatos ajánlatokat. Kövesd a piaci változásokat, mert előfordulhat, hogy a bróker 10 egységnyi pénzre 2 egységnyi hasznot jelent, 3 egységet meg eltesz magának. Lehet, hogy örülsz a haszonnak, de mégis átverés áldozata leszel.

Ha most egyáltalán nem tudod, hogy mit kezdj a visszakapott pénzzel, ne kapkodd el a döntést. Először fektess a tudásodba. Az a legjobban megtérülő befektetés. Képzeld el azt a szabadság-érzést amely azzal jár, hogy Te gyakorlod a kontrollt a pénzed felett. Nincs szükség senkinek a tanácsára, nem kezeli más a pénzedet, Te hozod meg az összes döntést!

Bróker vagy befektetési bankár?

Jegyezd meg:  óriási a különbség van a kettő között. A bróker jutalékért dolgozik, mondjuk az ügylet 0,5–1 %-áért, így az a célja, hogy minél több megbízást kapjon Tőled. Kap némi sikerdíjat is, de nem abból él. A befektetési bankár kizárólag sikerdíjért dolgozik, ezért kisebb, de biztosabb haszonnal járó, megfontolt lépéseket tanácsol. Ha az alacsonyabb hozammal nem emlékszel meg és inkább kockáztatsz, az már a Te döntésed.

Van kérdésed? button (7) Úgy gondolod, van teendőd a pénzügyeidet illetően?

Biztos anyagi hátteret, nyugodt és boldog életet kívánok!

Papszt_Kriszta Papszt Kriszta
az anyagi biztonságra vágyók pénzügyi tanácsadója, jó(l)lét mentora
+36 30 737 5074
kapcsolat@papsztkriszta.com

 

 Ne maradj le a folytatásról! Iratkozz fel a hírlevélre!

Név*
Email*
Elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot*


Ezt láttad már??

Ha még nem élsz pénzügyi stabilitásban, akkor van egy ajánlatom a számodra!

Töltsd le az INGYENES Útmutató a pénzügyi stabilitáshoz című e-bookomat!

 

Kattints IDE!!

This will close in 20 seconds